Innovatieve informatiediensten

Innovatieve informatiediensten voor actuele wachttijden, betere coördinatie en slimmere planning. Automatisch en verbonden met bestaande systemen. Je hoeft alleen maar goed te blijven registreren, onze algoritmes doen de rest.

 

Bron: RTV Oost

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam,
erg goede informatie.
— Bezoeker SEH Deventer Ziekenhuis

wachttijdinformatie en verwachtingsmanagement voor PATIËNTEN

Wachttijd en ontbrekende informatie horen bij de meest gehoorde klachten op de Spoedeisende Hulp en de Huisartsenpost. Door2doc lost dit op met actuele informatievoorziening in de wacht- en behandelkamers en via de mobiele telefoon van de patiënt (in ontwikkeling). Wij hebben zelfs een live ‘webwidget’ voor op de website van het ziekenhuis of de huisartsenpost. Zo kunnen de zorgverleners zich concentreren op hun werk met het vertrouwen dat hun patiënten goed geïnformeerd zijn.

 

betere COÖRDINATIE met onze app en webomgeving voor zorgverleners

Onze informatics helpen ook om de wachttijden te verkorten. Zorgverleners krijgen betere coördinatie over de SEH en de HAP met onze app en webomgeving. Daarmee hebben zij altijd inzicht in de actuele status, capaciteit en prestaties.

Zelf uitproberen met ons Demo Hospital? Vraag je toegang aan via de knop hierboven en download alvast onze gratis app voor Apple en Google apparaten.

 

Betere spreiding van werkdruk op de huisartsenposten met Smart Planning

L5_linkedin.jpg

In ontwikkeling

Wij voeren momenteel een pilot uit met realtime planningsondersteuning in Topicus HAP voor minder wachttijd en meer werkplezier op de huisartsenpost