Anders werken in de spoedzorg van morgen

 
 
 

Capaciteitsadvies

Meer tijd voor patiëntenzorg, meer werkplezier en zo productief mogelijk. We brengen de feiten in beeld en de beleving. Vanuit die analyse stellen we samen de beste interventies op.

  • Optimale inzet van triagisten, verpleegkundigen en artsen

  • Behandelruimten SEH, HAP, acute kliniek

  • Planning en coördinatie van consulten

  • Toekomstsimulaties demografie 2030+

procesbegeleiding innovatie

Aansluiten bij de deskundigheid van de professionals op de werkvloer en hen vervolgens nieuwe mogelijkheden laten zien om het morgen anders te doen.

Samen met het management creëren we hiervoor de randvoorwaarden. We organiseren en begeleiden het innovatieproces. Met onze analytics heb je direct en voortdurend inzicht in de effecten.

 

inspiratie voor flow spoedketen

Hoe bereiken we flow in de spoedzorg van huisarts tot kliniek? Laat je inspireren door de visie van Door2doc op de spoedketen van de toekomst, waarin we regie nemen over spoed.

We gaan in gesprek over triage, samenwerking HAP/SEH, planning, takttijd, patiëntenstromen, zones en buffers.

software en pilots op maat

Alle expertise heeft Door2doc in huis: design, frontend, backend, artifical intelligence, training en projectmanagement met inhoudelijke kennis van de spoedzorg. En we komen meelopen om jouw organisatie zelf te ervaren. Zo ontwikkelen we software en pilots op maat.

Verras ons met je innovatieverzoek!


Als procesbegeleider blijkt Remco over talenten te beschikken die onze werkgroepleden als erg waardevol en prettig hebben ervaren
— Rob Harmsen, manager SEH Elkerliek Ziekenhuis
Niet geheel onbelangrijk in de ICT wereld: Door2doc is betrouwbaar, what you see is what you get! Remco heeft een deskundig en zeer professioneel netwerk om zich heen gecreëerd.
— Cees Verhage, Lid Raad van Bestuur SHR