Prachtige visuele inzichten

Altijd en overal gemakkelijk bij de actuele feiten met visuele analyses van je eigen data. Voor managers van ziekenhuizen en huisartsenposten. Vergelijk je prestaties met elkaar. En ga zelf aan de slag met onze analytics.

analytics.jpg

Managementinzicht

Altijd actueel inzicht, overal beschikbaar via de visuele analytics van Tableau Online en volledig automatisch via onze uploadservice. Wij maken de periodieke rapporten op maat en ondersteunen je daarna bij je eigen rapportages. Uiteraard kun je je data downloaden voor eigen gebruik.

vergelijk je met elkaar

Inzicht in elkaars prestaties en leren van elkaar. Dat bieden we aan onze klanten die zelf willen delen. Zij hebben dan kosteloos* toegang tot elkaars actuele scores op het gebied van kwaliteit, capaciteit en tevredenheid. Met datakwaliteit gevalideerd door Door2doc.
*Analytics add-on vereist

edited.jpg

Kennismaken met analytics

Nog beter dan genieten van mooie analytics is het om ze zelf te maken, vinden wij. Ervaar het met data van je eigen organisatie of ons Demo Hospital in een interactieve kennismakingssessie.

Boek je sessie direct online


Onze ervaring is dat Door2doc Analytics prettig werkt voor de maandelijkse SEH-rapportages en duidelijke overzichten geeft. Ook ad hoc vragen van specialisten van andere afdelingen zijn te beantwoorden zonder dat het veel tijd kost. Tableau werkt snel en is makkelijk om te gebruiken.
— Jacobine de Meij, manager SEH Deventer Ziekenhuis